Marco Pothuizen

Een beetje over mij...

Wie is Marco Pothuizen?

Wie ik was, wie ik ben,

Wat ik dacht, wat ik denk,

Wat ik wist, wat ik weet.

Wie is Marco Pothuizen?

Ben ongehuwd, heb geen kinderen, wel een lieve kat, en woon in de prachtige bosrijke omgeving van Noord-Limburg.   

Ik ben onder andere HSP, en lange tijd dacht ik altijd, dat iedereen hetzelfde ervoer aan geluid, emoties, geur, prikkeling, en dezelfde gevoelige ‘antennes’ had. Mijn opvoeding was een puur rationele. Vaak botste dat met wat ik aan gevoel binnenkreeg.

In mijn jeugdjaren ben ik op een gegeven moment gestopt met het delen van impulsen van buitenaf, en ging het zelfs negeren.

In de ogen van anderen had ik ‘kortsluiting in mijn bovenkamer’, en ‘zag ik ze vliegen’. Herkenbaar voor u, als meer ontwikkeld medemens? Daardoor verwaarloosde ik mijn liefdevolle hart, dat me van allerlei informatie voorzag. Ik luisterde alleen nog naar mijn brein, enkel om maar in de wereld van ratio, en ego mee te kunnen draaien. Hierdoor zocht ik de stilte op, om te kunnen bijtanken.   

Maar op een gegeven moment, ben ik weer naar mijn hart gaan luisteren. Het zei: “Klopt het allemaal wel, wat er in de boeken staat, en verteld wordt door anderen? Wat weten zij eigenlijk? Durf je weer te voelen, en zo de antwoorden te verkrijgen die je zoekt?” 

 

Ik besloot werkelijk van alles te gaan onderzoeken en doen op het gevoelsmatige vlak, beter gezegd, het spirituele vlak, en kwam tot onverwachte uitkomsten en conclusies. Gelukkig! Ik was niet gek, maar gewoon meer ontwikkeld dat de meeste mensen, met een heel creatieve geest. Het spoorde me aan tot nog meer onderzoek, en op de een of andere manier ontmoette ik steeds meer mensen die ook hier hun weg in het zoeken waren.  

 

Iedereen kan met energie werken!

Wat me het meest verraste, was, dat ik met energieën kon werken. Zowel met positieve als negatieve. Je kunt er de meest mooie dingen mee doen. Het healen van dieren is werkelijk iedere keer weer een dankbaar iets om naar terug te mogen kijken.

Wat mij nog meer verbaasde, was dat ik genezingen/ herstellingen voor elkaar kreeg, waar een dierenarts niets meer kon betekenen. Dieren zijn puur. Menig mens kan daarvan leren. Dat is ook de reden waarom ik dieren graag help door middel van healingen.

U zult overigens de meest diverse uiteenlopende onderwerpen tegenkomen op mijn site. Simpelweg, omdat ik het leuk vind om te delen. Bijvoorbeeld het verhaal dat ik voor jong en oud heb geschreven; Het meisje dat liefde bij de dieren vond.

Maakt dit alles mij een ‘zwever’? Nee, absoluut niet. Eerder een zelf lerende onderzoeker met een gezonde rationele kijk op de wereld. Een ‘out of the box’ denker, met een hoog creativiteit gehalte. 

 

 

marco pothuizen