Feiten en fabels over zwarte magie.

Feiten en fabels over zwarte magie.

 

Feiten: Het gros van de beoefenaars van zwarte magie heeft nauwelijks kennis van deze materie, en is erg zwak te noemen. Slechts een enkeling is in staat om werkelijk situaties, of de gezondheid van een ander te manipuleren. Zwarte magie wordt door de wet erkent. 

Fabels: Je maakt zwarte magie ongedaan met, wierrook, een amulet, zuiverend zout, engelenwater (ja, echt, die onzin wordt ook verkocht), diverse soorten kruiden, een kruis, knoflook, voortdurend bidden, affirmaties, een plukje haar, een offer, de bijbel, koran, (of wat voor geschrift dan ook), een kruidenvrouwtje, enzovoorts, De lijst is haast oneindig lang en lachwekkend.

Mijn favoriet? Met zwarte magie kan je een verloren liefde terughalen. Helaas…als dat kon, dan zou ik nu multimiljonair zijn.

 

Zwarte magie is de tegenhanger van witte magie. Onder witte magie kan je bijvoorbeeld ‘magnetiseren’ verstaan. Het heeft altijd, net zoals witte magie/ helende krachten bestaan. Beiden zijn sterk.

Gelukkig houden de meeste mensen zich meer bezig met witte magie, om hun naasten, dieren of de natuur van (helende) energie te voorzien. Echter, er zijn mensen die om welke reden dan ook de zwarte magie uitoefenen, met als enig doel om anderen het leven zuur te maken.

 

Reddeloos verloren bij zwarte magie?

Bent u dan reddeloos verloren als u met zwarte magie in aanraking bent gekomen? Nee, absoluut niet. Het is te blokkeren, en ongedaan te maken.

Sterker nog; ik kan het op een ander toepassen, zonder dat daar iets tegen te doen is. Maar daar wil ik verder niet teveel op ingaan nu.

Ik kan alleen maar zeggen dat iemand ongevraagd mijn energie wilde beïnvloedden/ weghalen, en dat ie nu niets meer kan. Permanent.

Zijn leven zal nu verder in een neerwaartse spiraal gaan verlopen. Of ik daar moeite mee heb? Absoluut niet. Hij daagde me uit…en verloor.

 

Misvattingen over zwarte magie.

Overigens denkt men vaak dat het zwarte magie betreft, indien er op het persoonlijke vlak van alles misgaat. Vaak blijken andere redenen/ factoren zich af te spelen. Het kan bijvoorbeeld om invloed uit een vorig leven gaan, een situatie die zich op die plaats heeft afgespeeld, of dat het helemaal niets met zwarte magie te maken heeft, maar dat het zich in het hoofd van de persoon zelf afspeelt. (Vaak heeft dat met een drugsverleden te maken.)

Irma (www.geneotsa.nl) kan over al deze mogelijkheden toelichting geven.

 

Fake mediums.

Helaas is het ook zo dat er veel ‘mediums’ beloven u te helpen op dit vlak, en met allerlei onzinnige adviezen komen zetten. Er zijn er zelfs bij, die mensen willen laten geloven dat ze de zwarte magie / vloek over zichzelf hebben uitgeroepen, en dat zij (toevallig) wel weten hoe u daar voor een zacht prijsje vanaf kan komen. Gelooft u mij maar, het is onmogelijk om over jezelf een vloek uit te roepen!. Dit soort ‘mediums’, helpen u alleen van uw spaarcentjes af.

Mocht u nog vragen hebben over feiten en fabels over zwarte magie, dan kunt u mij daarvoor gerust contacteren.

 

Marco Pothuizen